Oppimisympäristön kuvaus

 

Päiväkotimme on tiloiltaan viihtyisä ja toimiva. Sisustuksessa on kiinnitetty huomiota esteettisyyteen, turvallisuuteen ja käytännöllisyyteen. Kaikki huoneet (paitsi keittiö) ovat lasten käytössä niin omaehtoisessa kuin ohjatussakin toiminnassa.

 

Lue lisää…

Oppimisympäristön kuvaus

Päiväkotimme on tiloiltaan viihtyisä ja toimiva. Sisustuksessa on kiinnitetty huomiota esteettisyyteen, turvallisuuteen ja käytännöllisyyteen.
Lue lisää…

OPPIMISYMPÄRISTÖN KUVAUS

Päiväkotimme on tiloiltaan viihtyisä ja toimiva. Sisustuksessa on kiinnitetty huomiota esteettisyyteen, turvallisuuteen ja käytännöllisyyteen. Kaikki huoneet (paitsi keittiö) ovat lasten käytössä niin omaehtoisessa kuin ohjatussakin toiminnassa. Työvälineet ja materiaalit ovat laadukkaita ja huolella valittuja.

Ilmapiiri pienessä, yhden ryhmän muodostamassa päiväkodissamme on lämmin, kodinomainen ja turvallinen. Rajat on asetettu yhteisen hyvinvoinnin näkökulmasta ja sovittujen sääntöjen noudattamista vaaditaan kaikilta. Pienessä päiväkodissamme kaikki tuntevat toinen toisensa ja jokaisen ajatuksille ja mielipiteille on tilaa. Meillä on kiusaamisen suhteen nolla-toleranssi eli puutumme välittömästi epäkohtiin lapsen kanssa keskustellen luodaksemme turvallisen kasvupaikan kaikille lapsille. Lapsia ohjataan huolehtimaan terveydestään ja omasta hygieniastaan. Lasten terveellisiä ruokailutottumuksia tuetaan ravitsevilla ja monipuolisilla aterioilla ja lapsia ohjataan hyviin ruokailutapoihin.

Lapset aloittavat meillä yleensä jo 3-vuotiaana ja lähtevät meiltä vasta kouluun. Pysyvä henkilökunta ja pitkäaikaiset suhteet perheisiin antavat mahdollisuuden hyvään yhteistyöhön.

error: